Haber
2016-10-03 10:06:17
Merkezefendi Belediye Başkanından sendikamıza ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU Şubemizi ziyaret etti. Ziyarette il Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe yönetimleri hazır bulundu.

 

Ev sahibi olarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şube Başkanımız Kazım Tefçi sözlerine şöyle devam etti; ‘ Merkezefendi Belediye Başkanı Sayın Muhammet Subaşıoğlu’nun Merkezefendi ilçemizde eğitim başta olmak üzere yapmış olduğu sosyal ve yapısal çalışmaları yakından takip ediyoruz. Zaman zaman sendika olarak da etkinlikler yapmaktayız.  Bundan sonra da yapılacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız. Sayın Subaşıoğlu’na ziyarettinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

Başkan Subaşıoğlu Türkiye’nin en büyük Konfederasyonuna bağlı en büyük sendikasında olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; 15 Temmuz darbe girişiminde Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen’in net duruşu ve alanları terk etmemesinden dolayı bu teşkilatı kutluyorum. Bizler de Denizli’ye ve ilçemize eğitim başta olmak üzere her alanda yatırım yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl da ilçemizdeki bütün öğretmenlerimize bisiklet dağıtarak öğrencilerimize bisiklet kullanmada rol-model olacağını düşünüyoruz.’dedi

 

Başkan Subaşıoğlu Merkezefendi ilçesinde eğitim başta olmak üzere yapılan sosyal ve yapısal projeler hakkında bilgi verdikten sonra sözlerini şöyle tamamladı; Eğitim-Bir-Sen üyeleri başta olmak üzere tüm eğitim çalışanlarının 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı hayırlı olsun.’ diyerek sözlerini tamamladı. 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen