Haber
2016-02-23 09:06:02
Üyelerimize Müdür Yardımcılığı Deneme Sınavı Yaptık

Müdür Yardımcılığı Deneme Sınavı

 

Şubesimiz Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavı için hafta sonu üyelerine deneme sınavı yaptı. Deneme sınavı il genelinde 200 üyenin katılımıyla gerçekleşti.

Şubesimiz 20 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı sınavı için 19 Mayıs ilkokulunda ücretsiz deneme sınavı yaptı. Deneme sınavına merkez ve ilçelerden 200 üye katıldı.

Sınava yaklaşık bir aya yakın bir zaman kaldığını ve bu süreçte sınava hazırlanan üyelerin durumlarını görmeleri açısından bu sınavı yaptıklarını belirten Şube Başkan Vekilimiz Feyzullah ÖSELMİŞ sözlerine şöyle devam etti: ‘8 Şubatta başlayıp 16 Martta sona erecek olan kursumuz üyelerimizin yoğun katılımıyla devam ediyor. Bu süreçte üyelerimizin durumunu görmeleri açısından ara ara deneme sınavları yapacağız. Bu deneme sınavı da bu süreçte yapmış olduğumuz ilk sınavdır. 20 Marta kadar sınava hazırlanan üyelerimizi ara ara sınav yapmaya devam edeceğiz. Sendikamız özlük mücadelesinin yanında akademik sendikacılık anlayışıyla kitap hazırlamaya, kurs ve deneme sınavı yapmaya devam edecektir. Bugün bu sınavda ilimizin en uzak ilçelerinden de sınava katılan üyelerimizin olduğunu görmek artık sendikamızın hizmet sendikacılık anlayışını bir kez daha tescillettiğini göstermektedir. Bizler Eğitim-Bir-Sen Denizli şubesi olarak ‘Sınav varsa Eğitim-Bir-Sen var’ sloganı ile çıktığımız bu yolda akademik sendikacılık yapamaya devam edeceğiz. Sınava hazırlanan ve bugün burada sınava giren üyelerimize başarılar diliyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen