Haber
2014-08-13 10:05:19
'Sınav Varsa; Eğitim-Bir-Sen Var, Eğitim-Bir-Sen Varsa; Başarı Var'

“Sınav Varsa; Eğitim-Bir-Sen Var, Eğitim-Bir-Sen Varsa; Başarı Var”

 

          Hizmet Sendikacılığı amacıyla her zaman iş üretmeyi, genelde toplumun özelde memurların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışan Eğitim-Bir-Sen bu anlayışın bir sonucu olarak 13 Eylül 2014 tarihinde yapılacak olan Görevde Yükselme Sınavı için, 8 Ağustosta başlayıp 2 Eylül tarihinde sona erecek olan Görevde Yükselme Sınavına hazırlama kursu düzenledi.

 

          Şube Başkanı Şükrü Kolukısa Kurs hakkında bir açıklama yaptı. Daha öncede Memurlara yönelik yapılan yükselme sınavlarına duyarları kalarak, tüm eğitim çalışanlarının hizmetinde olma anlayışıyla açılacak tüm sınavlara yönelik kurslar düzenleyen ve bu kursların sonucunda birçok memurun mesleki derecelerinde yükselmesine yardımcı olan Eğitim-Bir-Sen eğitim alanında iş verimliliğin ve kalitesinin artmasını her zaman önemsemiştir.

 

 

          Çağımızın iş anlayışında herkesin kendi alanında uzman olması ve verimli iş üretmek için gerekli bilgiyi elde etmesi, becerilerini geliştirmesi, kullanacağı metotları bilmesi ve doğru uygulaması için mesleki gelişimine ağırlık vermesi gerektiği çok açık bir gerçektir. Bu gerçek doğrultusunda Eğitim-Bir-Sen, eğitim camiasında icra mercilerinin perde arkasında kalarak büyük bir iş yükünün altından kalkan memur ve hizmetlilerin mesleki gelişimine her zaman destek olduğunu göstermiştir. Düzenlenen bu kurs, çağdaş anlayışın ve mesleki gelişime duyulan ihtiyacın ve buna verilen önemin bir sonucudur.

 

          Eğitim camiasında çok açık bir şekilde bilindiği haliyle Eğitim-Bir-Sen tüm hesaplarını, planlamalarını, düzenlemelerini, programlarını, teklif ve hak mücadelelerini tüm üyelerini merkeze alarak yapmıştır. Eğitim-Bir-Sen eğitim camiasının gizli kahramanları olan memur ve hizmetlilerin kendi kariyer planlamaları doğrultusunda, onların mesleki gelişim ve görevde yükselmesi duyarlı kalarak; onlardan aldığı gücü onlara hizmete dönüştürmesi sendikacılık anlayışımızın bir gereğidir.

 

          Eğitim-Bir-Sen hizmet aşkıyla yoğrulmuş; tüketen değil üreten, karalayıcı değil yapıcı eleştiriler yaparak eğitimde kaliteyi arayan bir anlayışla iş üretmeye ve ayrım gözetmeksizin eğitim camiasının her birim ve kademesindeki emekçilerin gerektiğinde dili, gerektiğinde gözü, gerektiğinde hamisi ve gerektiğinde de hizmetçisi olacaktır.

          Yoğun katılımda devam eden kursumuzun tüm üyelerimiz için başarı için attıkları en büyük adım olmasını temenni ediyor, tatil zamanlarından feragat ederek üyelerimize katkı sağlamak için kursta öğreticilik yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. “Sınav varsa; Eğitim-Bir-Sen var, Eğitim-Bir-Sen varsa; başarı var.”

 

 

                                                                                                                                          Şükrü KOLUKISA

                                                                                                                                   Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen