Haber
2014-03-14 09:05:02
Saadet Partisi'nden Eğitim-Bir-Sen'e Seçim Ziyareti

SAADET PARTİSİNDEN EĞİTİM-BİR-SEN’E SEÇİM ZİYARETİ

 

Saadet Partisi Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı M. Akif Kocamanoğlu, Merkezefendi İlçe Başkan Adayı Adnan Aybay, Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı Sait Arı ve diğer parti yetkilileri Eğitim-Bir-Sen’e seçimlerdeki hedeflerinden bahsetmek, projelerini tanıtmak için ziyarette bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şükrü Kolukısa, Saadet Partisi aday ve yetkililerine Türkiye’de sendikacılığı anlatan, Eğitim-Bir-Sen’i tanıtan giriş konuşmasında: “ Daha öncede farklı siyasi parti adaylarının ziyaretine ev sahipliği yaptıklarını, sivil bir toplum kuruluşu olarak, farklı görüşlerin bir araya gelmesini önemsediklerini; konuşan ve kaynaşan Türkiye idealiyle herkesi ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bir çok Siyasi Partinin seçim çalışmalarını Eğitim-Bir-Sen’e yaptıkları ziyaretten dolayı yakından takip ettiklerini, kazanan millet olduktan sonra alınan her sonucun, demokratik teamülleri geliştirmesi ve topluma yerleştirmesi bakımından değerli bulduklarını ifade etti.

Türkiye’nin içinde bulunduğu her krizden ancak halkın tercihi ile göreve gelmiş meşru siyaset erki ile çıkacağını, bunun dışında krizden, durum; durumdan da vazife çıkaran, halkın iradesine ipotek koyan her türlü vesayete, silahlı olsun, sivil olsun, cübbeli olsun, postallı olsun kesinlikle karşı olduklarını dile getirdi. Bazı siyasi partilerinde kendi zeminleri olan meşru siyasete sahip çıkmak yerine farklı vesayet odaklarına yamaklık yaptıklarını üzülerek takip ettiklerini belirtti. Hangi düşünceden ve görüşten olursa olsun herkesin idealinin “Bağımsız Devlet, Güçlü Millet” ekseninde şekillenmesini temenni ettiklerinin altını çizdi.

Denizli Büyük Şehir Belediye Başkanlığı için aday olan Saadet Partisi İl Başkanı M. Akif Kocamanoğlu’da yaptığı konuşmada: “Milli Görüş’ün yerel yönetim anlamında Türkiye’de ilkleri yapan bir anlayış olduğunu, yerel yönetimde yaptığı köklü değişim ve bunun neticesinde gelen büyük toplumsal dönüşüm sayesinde iktidara yürüdüğünü bu tecrübeyle yeniden yerel yönetimlere talip olduklarını belirtti.

 

Dış güçlerin gölgesinde, umut ve korku oyunları oynanmayan şeffaf bir siyaset anlayışı için herkesin oyuna talip olduklarını, milli ve manevi değerlerimizin toplumun tüm kesimlerinde neşvünema bulması, eğitim müfredatlarının İslami usul ve esaslara göre şekillendirilmesi, tam bağımsız bir ekonomik politikanın uygulanabilmesi için Milli Görüş’ün siyasetin belirleyici gücü olması gerektiğini belirtti.

 

Toplantının sonunda sendika üyelerinin sorularına yanıt verildi ve siyasi gündem hakkında mülahazalarda bulunuldu. Şube Başkanı Şükrü Kolukısa Saadet Partisi aday ve yetkililerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen