Haber
2016-09-29 10:06:16
Rektöre hayırlı olsun ziyareti

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Denizli Şube Başkanımız Kazım Tefçi ve Yönetim Kurulu üyeleri, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Tefçi hayırlı olsun dileklerini ileterek Pamukkale Üniversitesi’nin eğitim başta olmak üzere her alanda Denizli ve ülkeye katkı sunan bir üniversite olmasını temenni ettiklerini söyledi. Bu anlamda sivil toplum kuruluşu olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, sendika yönetimine nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ülke ve Denizli’nin gelişimi için akademik alanda çalışmaların sürdüğünü, yeni projelerle bu süreci devam ettireceklerini söyledi. Göreve geldikten sonra yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler aktaran Rektör Bağ, sivil toplum örgütleri ile de ortak çalışmalar yürütmeyi amaçladıklarını ve eğitimin gelişimine katkı sunmak istediklerini söyledi.

 

Kazım Tefçi ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ’a Sendikanın hazırlatmış olduğu ‘Kelebeğin Rüyası’ kitabını hediye etti.

 


 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen