Haber
2015-03-26 09:05:39
PAMUKKALE İŞYERİ TEMSİLCİLERİMİZ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTIK

PAMUKKALE İŞYERİ TEMSİLCİLERİ İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

 

Eğitim-Bir-Sen İl yönetimi 80. Yıl öğretmenevinde Pamukkale de bulunan okul temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantıya, Şube Başkanı Kazım Tefçi ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri; Mustafa VURAL ve Ramazan YILMAZ, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri; Arif TOKMAK, Zekeriya ÇAMLIBEL ve Ömer Faruk BAKAN, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanları ile yaklaşık 80 Pamukkale okul temsilcisi katıldı.

 

Toplantıda konuşma yapan Şube Başkanı Kazım TEFÇİ; Sizler bizim okullarınızdaki elimiz, dilimiz, gözümüz ve kulağımızsınız.  Bizleri okullarınızda Eğitim-Bir-Sen ailesi olarak en iyi şekilde temsil etmelisiniz. Ondan dolayı sorumluluğunuz çok büyük.

 

Okullarınızda sendikamızın kazanımlarını en iyi şekilde anlatmalısınız. Bizler rol çalan değil, rol alan sendikayız. Öğretmenlerin ve diğer personelin almış olduğu kazanımların hepsinde Eğitim-Bir-sen’in imzası vardır. 9. Türkiye buluşmasında yapılan 30. Başkanlar kurulunda alınan kararları hepiniz biliyorsunuz. İnşallah burada alınan kararların hepsi hayata geçirilecektir. Hep birlikte almış olduğumuz 400 Bin üyeye ulaşma hedefini birlikte gerçekleştireceğiz,’şeklinde açıklama yaptı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen