Haber
2014-03-15 09:04:59
Pamukkale İlçesi Okul Temsilcileriyle İstişare Toplantısı Yapıldı

PAMUKKALE İLÇESİ OKUL TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

 

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Yönetimi Pamukkale İlçesindeki okul temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı. Pamukkale ilçe teşkilatının 80. Yıl Öğretmenevinde organize ettiği toplantıya Şube il yönetimi, ilçe yönetimi ve Pamukkale ilçesindeki okul temsilcileri katıldı.

 

                Toplantıda açış konuşması yapan İlçe Temsilcisi Yasin Şamlı “ İlçe yönetimi olarak bir plan dâhilinde tüm kurumları ziyaret etmeye gayret ettiklerini, başta üyeler olmak üzere tüm eğitim çalışanlarıyla bir araya gelmek, onların sorunlarını dinlemek, sendikal çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla sürekli olarak sahada olduklarını söyledi.

 

                Şube Başkanı Şükrü Kolukısa toplantıda yaptığı konuşmada; ”Böylesine katılım düzeyi yüksek bir toplantı tertip ettiği için ilçe yönetimine ve teşkilat hassasiyetiyle duyarlılık gösterip toplantıya katılan tüm okul temsilcilerine, katılımlarından dolayı teşekkür etti. Okul temsilciliği görevinin devasa bir gövdeye sahip olan Eğitim-Bir-Sen’in kılcal damarları hüviyetinde olduğunu, tüm vücudun sağlıklı hareket edebilmesi için kan dolaşımının kılcal damarlarda bile çok etkin bir şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu yüzden okul temsilcilerinin Eğitim-Bir-Sen’in elde ettiği kazanımları eğitim çalışanlarına anlatılmasını, yapmış olduğu kültürel faaliyetleri duyurmasını, çıkarmış olduğu akademik değeri yüksek dergilerin okunmasını sağlamasını, tüm çalışmaların yer aldığı bültenlerin takip edilmesini, gündeme dair basılmış olan afişlerin panolara asılmasını, takvimlerin masalarda ve duvarlarda bulundurulmasını, Eğitim-Bir-Sen’in bir kurumda tüm boyutlarıyla tam tekmil var olması anlamı taşıyacağı için azami özen gösterilmesini istedi.

 

Sendika olarak gönüller yaparak üye yapmak gibi zarif bir daveti önemsediklerini, her eğitim çalışanın tüm Türkiye’nin en büyük sivil çatısı olan Eğitim-Bir-Sen’e davet edilmesini temsilcilerden rica etti.  Eğitim-Bir-Sen’in büyüklüğüne yakışır bir duruş, her eğitim çalışanını kucaklayan bir aguş, her soruna duyarlı bir dikkat ve yetkiye uzanan kararlı adımlar atılmasının önemini vurguladı.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen