Haber
2015-03-24 09:05:38
PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN'E İADEİ ZİYARET

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN’E İADEİ ZİYARET

 

İl Yönetimi olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN’e iade-i ziyarette bulunduk.  Şube başkanımız Kazım TEFÇİ;’eğitime verdiği desteklerden dolayı başkan GÜRLESİN’ e teşekkürlerini ileterek,’ Pamukkale ilçesinde eğitime verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ederiz. Okul okul gezerek fiziki ihtiyaçları gidermek için büyük gayret içindesiniz. Ödenek konusunda yetersiz kalan okullarımızın elinden tutuyorsunuz. Bu da biz eğitimcileri ve STK’ları çok mutlu ediyor. Başta çocuklarımız olmak üzere veli ve öğretmenlerimizi çok mutlu etmektedir’ dedi.

 

Şube Başkanımız Tefçi 9. Türkiye Buluşması kapsamında gerçekleştirilen 30. Başkanlar Kurulu sonuç bildirgesi hakkında da bilgi verdi.

 

 

 Nezaket ziyaretinden dolayı Şube Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür eden Başkan Gürlesin ise,’ bizim eğitime bakış açımız farklıdır. Eğitimde kaliteyi ne kadar arttırmaya destek olursak, geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almalarına olanak sağlarsak, Denizli ve ülke olarak daha güçlü oluruz. İlçemizde 128 okulumuz var ve hepsine ulaşarak var olan taleplerini yerinde inceleyip çözüme kavuşturmaya gayret gösteriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi çocuklarımıza da yardım yaparak destek olmaya çalışıyoruz. Eğitim öncelikli alanımız olmasa da biz eğitimi önde tutuyoruz. Seklinde açıklama yaptı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen