Haber
2016-02-09 09:05:59
Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılığı Kursumuzu Başlattık

Müdür Başyardımcısı ve Müdür Yardımcılığı Kursumuzu Başlattık 

 

Sendikamız 20 Mart 2016 tarihinde yapılacak olan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Sınavı için hazırlık kursu açtı.

 

8 Şubat-16 Mart tarihleri arasında yapılacak olan kurs 19 Mayıs İlkokulunda merkez ve ilçelerden gelen 200 yakın üyenin katılımıyla başladı.

 

 

Kurs açılışında bir konuşma yapan Şube Başkanımız Kazım TEFÇİ; ‘Akademik sendikacılık anlayışını Genel Merkezden Türkiye’nin dört bir yanına yayan, Emek ve Hizmet sendikacılığının öncüsü olan sendikamız üyelerinin kariyerlerini en üst düzeye çıkarmak için ilimizde de Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı kursunu başlatmış bulunmaktadır. Genel merkezimizin mevzuat birimi tarafından büyük bir emek ve titizlikle hazırlanan Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabından 1100 adet üyelerimize ulaştırdık. Kitapları üyelerimize ulaştırdıktan sonra, kurs açılması ile ilgili üyelerimize bilgi verdik. 200 üzerinde üyemiz kurs açılması için sendikamıza başvurusunu yaptı.  Biz de kurs için gerekli hazırlıkları yaparak bugün bu kursu açmanın mutluluğunu ve haklı gururunu yaşamaktayız. Çünkü; görevde yükselme sınavı ile ilgili açmış olduğumuz kurslara katılan üyelerimizin başarı oranı çok yüksektir. Başarı arttıkça açmış olduğumuz kurslara ilgi her geçen gün artmaktadır. Çivril ve Kale ilçelerimizin merkeze uzak olmasından dolayı bu ilçelerde de kursla ilgili hazırlıklarımızı tamamladık. En kısa zamanda bu ilçelerimizde kursumuzu başlatacağız. Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

 

Bu kursun hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma ve kurs verecek olan değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen