Haber
2014-11-12 09:05:24
Merkezefendi Kaymakamı Şükrü GÖRÜCÜ ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ dan Eğitim-Bir-Sen e hayırlı olsun ziyareti

 

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’dan Eğitim-Bir-Sen’e hayırlı olsun ziyareti. Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinin Genel kurulundan sonra geçerli 152 oyun 148’ni alarak yeniden başkanlığa seçilen Şükrü Kolukısa ve yeni yönetim kuruluna gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Eğitim-Bir-Sen genişletilmiş yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

 

Şube Başkanı Şükrü Kolukısa, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a yaptığı teşekkür konuşmasında; “Eğitim-Bir-Sen Türkiye’nin en büyük sendikası ve en etkili sivil toplum kuruluşu pozisyonundadır.Sadece üyelerinin sorunlarına değil, ülkesinin ve insanlığın problemlerine de duyarlı, kıblesi belli, dümeni sağlam, iradesi hep teyakkuzda teşkilatımızın 14 Şubat 2015’te 23. kuruluş yıldönümünü İnşallah hep beraber kutlayacağız.

 

Bundan 22 yıl önce yedi inanmış adamın diktiği körpe filiz, bugün tüm Anadolu’yu saran, kucaklayan gölgesinde insanını ağırlayan ulu bir çınara dönüşmüştür.

Ben bu vesileyle gecesini gündüzüne katan, adanmışlık örneği ile Eğitim-Bir-Sen ailesini güçlü kılmak için ter döken, emekleri ve fedakârlıkları karşısında saygıyla eğildiğim bütün arkadaşlarımıza, teşkilatımızın yöneticilerine, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, bütün üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” Dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’da hazır bulunan eğitimcilere yaptığı konuşmada: “Eğitim camiasının birer fertleri olarak her ne kadar farklı organizmalar içerisinde, farklı pozisyonlarda yer alsak da hepimiz fedakârlık ve özveri gerektiren idealizm mesleği olan eğitimciliğin gönüllü neferleriyiz. İl Milli Eğitim olarak tüm eğitim çalışanlarının yanındayız, tüm sorunlarını dinlemek ve çözmek için her an sizlerle birlikteyiz. İlimizde eğitimin kalitesinin artması, verimliliğin yükselmesi, öğretmenlerimizin iş barışı içinde, öğrencilerimizin huzurlu bir atmosferde geleceğe yürümeleri için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Denizli eğitim konusunda örnek bir il, eğitimcilerde model olacaktır. Hayırseverlerimizle, sosyal paydaşlarımızla her alanda işbirliği içerisinde bu yükü hakkıyla taşıyacağız.

 

 

Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü’de eğitim çalışanlarına; “Görev yaptığım tüm ilçelerde eğitim benim için en öncelikli konu olmuştur. Görevde bulunduğum her yerde derslik sayısını artırmak, daha tertip düzenli çalışma ortamları oluşturarak bir milletin tek kurtuluş reçetesi olan eğitimi hassasiyetle takip ettim.” dedi. Eğitim çalışanlarına başarılar diledi.

 

 

Hayırlı olsun ziyaretine, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Erol Al, İl Müdürü Yardımcıları Ragıp Çelik, Hüseyin Başgün, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan eşlik ettiler. 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen