Haber
2014-03-23 09:05:01
Merkezefendi İlçesi Okul Temsilcileriyle İstişare Toplantısı Yapıldı

MERKEZEFENDİ İLÇESİ OKUL TEMSİLCİLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Yönetimi Merkezefendi İlçesindeki okul temsilcileri ile istişare toplantısı yaptı.Merkezefendi ilçe teşkilatının 80. Yıl Öğretmenevinde organize ettiği toplantıya Şube il yönetimi, ilçe yönetimi ve Merkezefendi ilçesindeki okul temsilcileri katıldı.

 

                Toplantıda açış konuşması yapan İlçe Temsilcisi Hasan Savran “ İlçe yönetimi olarak tüm kurumları ziyaret etmeye gayret ederek eğitim çalışanları ile tanışmak, Eğitim-Bir-Sen’nin kazanımlarını, kültürel faaliyetlerini, demokrasimizin güçlenmesi için ortaya koyduğu iradeyi anlatmak istediklerini belirtti.

 

                Şube Başkanı Şükrü Kolukısa toplantıda yaptığı konuşmada; ”Böylesine katılım düzeyi yüksek bir toplantı tertip ettiği için ilçe yönetimine ve katılan tüm okul temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Okul temsilciliği görevinin Eğitim-Bir-Sen için etkin bir hücre görevi olduğu, her iş yerinde Eğitim-Bir-Sen’in gören gözü, tutan eli ve kutlu yürüyüşü gerçekleştiren ayakları olduğunu bu bilinçle yapılacak temsilcilik görevinin bizleri daha etkin ve daha güçlü kılacağı aşikârdır” 

 

“Eğitim-Bir-Sen olarak, devletimizin bağımsızlığına göle düşürecek, milletin iradesine ipotek koyacak tüm eylemlerin karşısında olduk, bugünde aynı kararlılıkla bu karşı duruşumuzu bozmadık pozisyon hatası yapmadık, yeri geldiğinde tepkiyle, yeri geldiğinde sağduyu çağrısıyla herkes için büyük bir çatı olduğumuzu ortaya koyduk. Herkesin iyiliği için atılması gereken ortak adımları hep birlikte atmak için tüm eğitim çalışanlarının bu dönemde sendikamıza davet edilmeli, tüm işyerlerinde her eğitim çalışanı ile mutlaka iletişim kurulmalıdır. Kriz dönemlerinde kararsız ve tavırsız kalmak savrulmaktır” dedi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen