Haber
2014-12-16 09:05:26
MERKEZEFENDİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

MERKEZEFENDİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET SUBAŞIOĞLU NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesinin Genel kurulundan sonra geçerli 152 oyun 148’ni alarak yeniden başkanlığa seçilen Şükrü KOLUKISA ve yeni yönetim kuruluna gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu genişletilmiş yönetim kurulu toplantısına da katılarak yönetim kurulu üyeleriyle eğitim ve yerel yönetimler konusunda istişarede bulundu.

 

Şube Başkanı Şükrü KOLUKISA, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU’na yaptığı teşekkür konuşmasında; “Eğitim-Bir-Sen Türkiye’nin en büyük sendikası ve en etkili sivil toplum kuruluşu pozisyonundadır. Sadece üyelerinin sorunlarına değil, ülkesinin ve insanlığın problemlerine de duyarlı, ülkemizi ve insanımızı ilgilendiren her konuda bir çalıştayı,  sorunlara çözüm üreten araştırmaları, akademik ve kültürel yayınları, sivilleşmek için eylemleri, şuralar için milleti temsil eden önerileri olan, en son öğretmenlik mesleğinin incelikli fedakârlıklarını sinemanın gücüyle buluşturan kısa film yarışması düzenleyerek; sendikacılığı çok katmanlı bir şekilde hak ve halk için yapan bir örgütüz. İradesi milleti için hep teyakkuzda teşkilatımızın 14 Şubat 2015’te 23. kuruluş yıldönümünü İnşallah hep beraber kutlayacağız.

 

Sendikacılığı sadece bir hak arama aracı olarak değil, demokrasimizin kök salması, ekonomik istikrarın sürmesi, kültürel faaliyetler aracılığıyla gençliğin dimağının Anadolu ruhuyla yoğrulması, akademik başarıların yanında ahlaki güzelliğinde önemsenmesi için imkânlarımız ve adanmış insanlarımızla mücadele vermekteyiz.

 

 

Bundan 22 yıl önce adanmış ve inanmış yedi adamın diktiği körpe filiz, bugün tüm Anadolu’yu saran, kucaklayan gölgesinde insanını ağırlayan ulu bir çınara dönüşmüştür. Bu tüm Anadolu’nun gururudur.

 

 

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU hazır bulunan eğitimcilere yaptığı konuşmada: yeni yönetime hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.Ülkenin gelişmesi için eğitimin gelişmesi gerektiğini bunda da sivil toplum kuruluşlarının çok önemli payının olduğunu biliyor ve her zaman sivil toplum kuruluşlarını destekliyorum.

 

Bunun için ilçemde bulunan okulları har zaman ziyaret ediyor ve öğrencilerle bir araya geliyorum. Ülkemizde sosyal sorunlarında, siyasi buhranlarında, seçimlerdeki kalitenin artmasıda insani niteliğe bağlıdır. İnsani niteliği tesis edecek, kültürel üretimi, akademik bilgi ile pratiği örtüştürecek tek araç eğitimdir.

 

 

Okullarda öğrencilerin olumlu anlamda özgüvenlerinin geliştirilmesi ve öğrencilere aidiyet duygusunun kazandırılması gerekmektedir. Her türlü imkanın sağlandığı bir ortamda herkesin sorumluluğu bir kat daha artmaktadır. Eğitim imkânla değil daha çok insanla yapılan bir iştir. Eskiden imkân yoksa bile adanmış insan vardı. Adanmış insan yoksa imkân işe yaramaz.

 

Artık okulların eskisi gibi fiziksel anlamda eksiklerinin çok olmadığı ve her türlü eksiklerin giderildiği bir dönemdeyiz. Siz eğitimcilere düşen öğrencileri her yönüyle yetiştirmektir.

 

Yeni yönetime yeni dönemde başarılar diliyorum.’ dedi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen