Haber
2014-04-16 10:05:10
İl ve İlçe Milli Eğitim Personeli ile İstişare Toplantısı

İL VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM PERSONELİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

 

Eğitim-Bir-Sen Şube yönetim kurulu 80. Yıl Öğretmenevinde İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde çalışan şef ve memurlarla istişare toplantısı yaptı.

Şube Başkanı Şükrü Kolukısa milli eğitim personeline yönelik yaptığı konuşmada; Eğitim-Bir-Sen’in tüm eğitim çalışanlarını kuşatan, her bir kademe ve birimi ayrı ayrı gözeterek topyekûn bir iyileşmeyi hedefleyen sendikacılık anlayışına sahiptir. Eğitim hizmet kolunda birçok farklı unsur var, öğretmenin ayrı, idarecilerin ayrı, şef ve memurların ayrı, hizmetlilerin ve 4/C’li personelin ayrı çalışma ortamları var dolayısıyla problemleri farklı, beklentileri ve istekleri farklı. Tüm bu farkları durumları verilen emek doğrultusunda haklı taleplere dönüştürmek ve bunu kazanım olarak elde etmek bizim üyelerimize karşı en büyük vazifemizdir.

 

 

 

 

Sendikamız tüm kademelere ve birimlere kulak vererek Türkiye’nin en büyük sendikası olmasının gereğini yerine getirmektedir. Bu anlayışın bir yansıması olarak “eşit işe eşit ücret” ödenmesi için başlattığımız çalışmanın neticesinde devlet kadrolarındaki tüm muadil kadroların özlük ve sosyal hakları dengelenmiş, kamu kurumları arasındaki personel sirkülasyonu durdurulmuş, iş ve hizmet üretme anlamında devamlılık sağlanmış, kurumsal istikrar korunmuştur. Kamu çalışanları arasında eşitlik sağlanarak adalet duygusu oluşturulmuş, iş barışı ve ortam huzuru sağlanmıştır.

Kamu çalışanlarının özlük haklarının güçlendirilmesi, sosyal haklarının geliştirilmesi için sendikamız üyelerinden aldığı gücü üyelerinin lehine sonuna kadar kullanacak, yeni toplu sözleşmelerde yeni kazanımlara imza atacaktır. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen