Haber
2015-03-19 09:05:38
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT OĞUZ'DAN SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHMUT OĞUZ’DAN SENDİKAMIZA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ’dan sendikamıza hayırlı olsun ziyareti. Şube Başkanımız Şükrü KOLUKISA’nın Genel başkan Yardımcısı olmasından sonra Şube yönetimimiz tarafından oybirliği ile seçilen Kazım TEFÇİ ve yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Şube Başkanımız Kazım TEFÇİ, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a yaptığı teşekkür konuşmasında; “Eğitim-Bir-Sen Türkiye’nin en büyük sendikası ve en etkili sivil toplum kuruluşu pozisyonundadır. Sadece üyelerinin sorunlarına değil, ülkesinin ve insanlığın problemlerine de duyarlı, kıblesi belli, dümeni sağlam, iradesi hep teyakkuzda olan büyük bir teşkilatız.

 

Ben bu vesileyle gecesini gündüzüne katan, adanmışlık örneği ile Eğitim-Bir-Sen ailesini güçlü kılmak için ter döken, emekleri ve fedakârlıkları karşısında saygıyla eğildiğim bütün arkadaşlarımıza, teşkilatımızın yöneticilerine, ilçe ve işyeri temsilcilerimize, bütün üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut OĞUZ’da “Eğitim camiasının birer fertleri olarak her ne kadar farklı organizmalar içerisinde, farklı pozisyonlarda yer alsak da hepimiz fedakârlık ve özveri gerektiren idealizm mesleği olan eğitimciliğin gönüllü neferleriyiz. İl Milli Eğitim olarak tüm eğitim çalışanlarının yanındayız, tüm sorunlarını dinlemek ve çözmek için her an sizlerle birlikteyiz. İlimizde eğitimin kalitesinin artması, verimliliğin yükselmesi, öğretmenlerimizin iş barışı içinde, öğrencilerimizin huzurlu bir atmosferde geleceğe yürümeleri için hepimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Denizli eğitim konusunda örnek bir il, eğitimcilerde model olacaktır. Hayırseverlerimizle, sosyal paydaşlarımızla her alanda işbirliği içerisinde bu yükü hakkıyla taşıyacağız.

 

Hayırlı olsun ziyaretine, Maarif Müfettişleri Başkanı Musa Dinç, Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcısı Erol Al, İl Müdürü Yardımcıları Ragıp Çelik, Hüseyin Başgün, Mustafa Özevcimen Şube Müdürleri Fikret Sarısoy ve Ramazan Yılmaz eşlik ettiler. 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen