Haber
2015-12-02 09:05:54
GÖREVDE YÜKSELME SINAVI İÇİN DENEME SINAVI YAPTIK

SENDİKAMIZDAN DENEME SINAVI

Sendikamız görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı için deneme sınavı yaptı. Deneme sınavına 70 yakın hizmetli ve memur üye katıldı.

 

Sendikamız 6 Aralık’ta yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği (Şef-Memur) sınavı için, 3 Kasım’da başlayıp 28 Kasım’da bitirdiği kurs sonunda, 19 Mayıs İlkokulunda deneme sınavı yaptı. Deneme sınavına 70 yakın şef ve memur adayı katıldı.

 

Verimli bir kurs dönemini geçirildiğini belirten Şube Başkanımız Kazım TEFÇİ sözlerine şöyle devam etti;’ kursiyerlerimiz yoğun bir çalışma temposundan sonra kendilerini bu deneme sınavı ile ölçeceklerdir. Kurs süresince kursiyerlerimizi en iyi şekilde hazırlamak için elimizden geleni yaptık. Bu süreçte kursiyerlerimize katkı sunan değerli eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Mart ayında da müdür yardımcılığı sınavı yapılacak. Yapılacak olan Müdür Yardımcılığı sınavı için de hazırlıklarımız tamam. En kısa zaman da sınava hazırlanacak olan üyelerimize bunu duyuracağız. 

 

6 Aralıkta yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği (Şef-Memur) sınavına girecek olan bütün üyelerimize başarılar diliyorum. Sınav varsa Eğitim-Bir-Sen var, Eğitim-Bir-Sen varsa başarı vardır.’ cümlesiyle sözlerini tamamladı.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen