Haber
2016-02-17 09:06:01
Genç Memur-Sen'in Yapacağı 'Ödüllü Mektup' Yarışmasına Destek

Genç Memur-Sen'den 'Ödüllü Mektup' yarışması

‘Direnişin Sembolü İstiklal Destanın Adı Çanakkale’

 

Genç Memur-Sen, lise öğrencilerinin “İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferi” ile ilgili düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak amacıyla ‘Ödüllü Mektup’ yarışması düzenliyor.

Ödüllü Mektup yarışması ile ilgili Denizli Genç Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen başkanlarımız ortak bir basın açıklaması düzenledi.

Denizli Genç Memur-Sen Başkanı Yasin Karaman Genç Memur-Sen Genel Merkezinin organize ettiği bu etkinliğin genç kardeşlerimize Çanakkale ruhunu yaşatmak için çok önemli olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; ‘Her sene İstiklal Marşının kabulünün ve Çanakkale Zaferi ruhunun gençlerle buluşturulması adına düzenlediğimiz, bu sene de lise öğrencilerimize yönelik ‘Direnişin Sembolü İstiklal Destanın Adı Çanakkale’ konulu mektup yarışması ile devam ediyoruz.

Teması “İstiklal Marşı ve Çanakkale Zaferine ilişkin düşüncelerini gün yüzüne çıkarmak” olarak belirlediğimiz yarışmaya başvurular 26 Şubat 2016 tarihine kadar sürecektir. Yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü olanlar ödüllendirilecektir. Yarışma ile ilgili ilimizdeki bütün liselere afişlerimizi astık. Liseli kardeşlerimiz yarışmanın ayrıntılarına buradan ulaşabilirler.’

Yarışmaya nasıl başvuru yapılacağı konusunda da bilgi veren Karaman sözlerine şöyle devam etti; ‘öğrenim gören bütün öğrencilere açık olan yarışmada, mektuplar ilimizde Memur-Sen İl temsilciliğimize veya Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanlıklarına yapılacaktır. Mektuplar CD’ ye; İl-Mektup Adı ( Örneğin, Denizli-Kahramanlar) şeklinde kaydedilmiş olarak bir çıktısı ile birlikte teslim edilecektir’ diyerek sözlerini tamamladı.

Şube Başkanımız Kazım Tefçi de bu yarışmaya her türlü desteği vereceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti; ‘tarihimizi, kültürümüzü, bizi biz yapan değerlerimizi, yeni nesillerle anlatmak ve bunu yaşatmak boynumuzun borcudur. Bizler de Eğitim-Bir-Sen Denizli şubesi olarak liselerdeki okul temsilcilerimiz ve üyelerimizle bu yarışmaya her türlü katkıyı sunacağız’, şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen