Haber
2014-04-02 10:05:05
Eğitim-Bir-Sen'den Tavas Ziyareti

TAVAS İLÇESİNE ZİYARET

 

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şükrü Kolukısa ve Başkan Yardımcıları Bumedyen Altıntaş ve Halil Akpınar ile birlikte Tavas ilçesinde görev yapan eğitim çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

İlçe ve okul ziyaretleriyle alakalı olarak Şube Başkanı Şükrü Kolukısa ”Eğitim-Bir-Sen yönetimi olarak tüm ilçe ve köylerimizi gezerek, eğitim çalışanlarıyla bir araya geliyoruz. Taşrada ve kırsal bölgelerde çalışan eğitim emekçilerinin sorunlarını dinliyoruz, beklentilerini ve çözüm önerilerini not ederek yetkili mercilere iletiyoruz, Genel Yetkili Sendika olarak özlük haklarının iyileştirilmesi, sosyal hakların geliştirilmesi yönünde attığımız adımları ve elde ettiğimiz kazanımları eğitim çalışanlarına anlatıyoruz” dedi.

 

 

Şükrü Kolukısa, Sendikacılığın ideolojik saplantılara kurban edilmemesi, farklılıkları budayan; tek tipçi, kısır bakış açısıyla güdük kalmış, dar alanlara hapsedilmiş, kendinden olmayanı kerih gören, büyümeyi değil irileşmeyi tercih eden anlayışlardan arındırmak, Eğitim-Bir-Sen’in hizmet sendikacılığını kara propagandayla kirletmek isteyenlere alanlarda cevap vermek için hiçbir zaman sahayı terk etmeyeceklerini vurguladı.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen