Haber
2011-12-12 09:04:44
Eğitim-Bir-Sen'den İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül'e Tebrik Ziyareti

Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Şube Başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Kocatürk’te hazır bulundu.

Şube Başkanı Ahmet Sert, Denizli’nin potansiyeli yüksek, eğitim alt yapısı güçlü, daha öncede bu başarıları tekrarlamış bir şehir olduğunu vurguladı. Sendika olarak her zaman; eğitimin kalitesinin yükselmesi, bireysel başarılardan daha ziyade kitlesel başarıların elde edilmesi yönünde çalışmalar yapılması için sorumluluk almaya gayret ettiklerini belirtti. Bununda ancak eğitimin icra merci olan öğretmenlerin okullarına huzur ve güven duygusu içerisinde gitmesiyle mümkün olacağını kaydetti. Sert, “Denizli’de bu başarının temelinde yatan öğretmenler arasındaki takımdaşlık havasının hâkim olmasında özen gösterdiğiniz için başta Sayın Valimiz Abdulkadir Demir Bey’e ve sizlere teşekkür ederiz” dedi.  

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül’de, Denizli’nin başarı için gerekli olan her türlü imkâna sahip bir şehir olduğunu bu unsurları senkronize bir şekilde hedefe koşturmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Denizli’de yaklaşık 21 bin öğrencinin sınava girdiğini bunların bir kısmının son sınıf öğrencisi olduğunu diğer kısmının ise eski mezunlardan oluştuğunu dolayısıyla bu başarı sadece bizim değil bizden öncede gayret gösteren arkadaşlarımızın emeğidir. Onlarında hakkını teslim etmek gerekir dedi. Bu başarının elde edilmesi için Vali Bey’in desteği ve katılımlarıyla çeşitli projeler uyguladıklarını, eğitim alanında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının da katıldığı çalıştaylar düzenlediklerini vurguladı. Bu başarının asıl mimarının ise öğretmenler olduğunu, öğretmenlerin idealist gayreti olmadığı sürece tüm planlamaların ve projelerin başarıyı getirmeye yetmeyeceğini söyledi. Önemli olanın başarının süreklilik arz etmesi olduğunu, projeleriyle, eğitim alanında ortaya çıkaracakları yeni model uygulamalarla, Türkiye’de hep üst sıralarda, örnek, çığır açıcı bir il olmak istediklerini ifade etti.

Şube Başkanı Ahmet Sert, söz konusu eğitimin niteliği ve ülkenin geleceği olunca sendikaların ideolojik yaklaşımlardan daha ziyade pedagojik yaklaşımlara yönelmesinin önemini vurgulayarak, il olarak daha nice başarılara hep beraber koşmayı temenni etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Akgül, Şube Başkanı Ahmet Sert’e ve yönetim kurulu üyelerine bu ziyaret için teşekkür etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen