Haber
2014-03-20 09:05:01
Eğitim-Bir-Sen'den Çivril Ziyareti

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN ÇİVRİL’E ZİYARET

 

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Şükrü Kolukısa, Başkan Vekili Feyzullah Öselmiş ve Başkan Yardımcısı Metin Cami Çivril İlçesindeki merkez ve köy okullarını ziyaret ederek eğitim çalışanlarıyla bir araya geldiler.

 

Yaptıkları okul ziyaretlerinde Şükrü Kolukısa “ Eğitim çalışanları tarafından Türkiye’de en fazla teveccüh gören sendika olarak, sürekli alanda olmak; eğitim çalışanlarının emek verdiği mekânların havasını teneffüs etmek, onlarla istişare etmek, sorun istek ve beklentilerini dinlemek bizim onlara karşı en büyük sorumluluklarımızdandır. Eğitim çalışanları ilçe, köy ve kasabalarla bin bir zahmetle, birçok sosyal mağduriyete karşın idealistçe hizmet etmektedir. Onların gerçek sorunlarına sahici çözüm önerileri sunmak, kırsal kesimdeki eğitimin niteliğini merkezle eşitlemek, tüm öğrencilere imkân ve fırsat eşitliği sağlamak hepimizin en başat ödevlerindendir.

 

Genel Yetkili sendika olarak İlçe ilçe gezerek eğitim çalışanlarıyla bir araya gelmek,  onlara, ideolojik ve ırki saplantılara kapılmadan hizmeti esas alan, vatandaşlık görevini yerine getiren herkese eşit mesafede duran, devletinin bağımsızlığı için irade ortaya koyan, milletinin tercihine saygı duyan, manevi iklimine katkı koyan sendikacılık anlayışını insanlara anlatmak gerek.

 

Daha güçlü bir sivil inisiyatif için ve daha kalıcı kazanımlar için iş kollarında daha fazla örgütlenmeye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.”

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen