Haber
2014-04-09 10:05:07
Eğitim-Bir-Sen'den Buldan'da Tanışma ve Dayanışma Toplantısı

EĞİTİM-BİR-SEN’DEN BULDAN’DA KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA TOPLANTISI

 

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Şükrü Kolukısa, Başkan Vekili Feyzullah Öselmiş ve Başkan Yardımcıları Bumedyen Altıntaş, Kazım Tefçi, Metin Cami Buldan ilçesinde eğitim çalışanlarını ziyaret ettiler ve akşam ilçe teşkilatının düzenlediği kaynaşma ve dayanışma yemeğine katıldılar.

 

Şube Başkanı Şükrü Kolukısa toplantıda yapmış olduğu konuşmada: ” Türkiye’nin en büyük ailesi olan Eğitim-Bir-Sen’in böylesine katılım düzeyi yüksek ortamlarda bir araya gelmesinin mücadeleyi yüklenen omuzlarımızın birleşmesi, kardeşliğimizin pekişmesi için çok önemlidir. Sendikacılık her ne kadar kuruş mücadelesi vermek için temayüz etmiş bir yapı olsa da Eğitim-Bir-Sen kuruşa sahip olmak için özgün bir duruşa sahip olmayı da çok önemseyen bir çatıdır. Bu çatı altında etnik kökenin, cinsiyetin, kültürel farklılıkların, insanları homojenize eden ideolojik saplantıların yeri yoktur. Farklılıklarımız ayrılık ve aykırılık noktası değil çeşitliliğin sağladığı zenginlik kaynaklarımızdır.

 

 

 

 

Eğitim-Bir-Sen yeri geldiğinde siyasetin sağduyusu, sosyal değişimlerin mantıklı öncüsü, eğitimin bilimsel verilere dayalı gerçekçi reformcusu, kültürel mirasımızın köklerinden beslenen ve geleceği hazırlayan en büyük çatısıdır. Anadolu insanın kendi sorunlarını kendi diliyle ve kendi haliyle çözmesinin realist, demokratik, dinamik temsilcisidir.

 

Buldan gibi tarihi dokusuyla geleceğin kapısının iç içe olduğu bu güzel ilçemizde cefakâr ve fedakâr üyelerimizle bizleri buluşturan ilçe temsilcimiz Mehmet Sökmen’e ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen