Haber
2014-12-30 09:05:27
EĞİTİM-BİR-SEN DEN OKUL YÖNETİCİLERİNE MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERİ

EĞİTİM –BİR-SEN’DEN OKUL YÖNETİCİLERİNE MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERİ

 

 

Eğitim-Bir-Sen Bağbaşı 80. Yıl Öğretmenevinde Göreve yeni başlayan Okul Müdür ve Müdür yardımcılarına Mesleki Gelişim verdi.  Seminere İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve yaklaşık yüz kırk eğitim yöneticisi katıldı.

 

 

‘Vizyoner Liderlik’ konulu semineri Pamukkale İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rasül Çövüt, “Soruşturma Teknikleri” konulu semineri İl Maarif Müfettişi Halil Yücesoy tarafından verildi.

 

 

Şube Başkanı Şükrü Kolukısa’nın Memur-Sen’in düzenlediği Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı “Yeniden Büyük Türkiye” Kongresine katılmak üzere Ankara’da olduğu için açış konuşmasını Başkan Vekili Feyzullah Öselmiş yaptı: “Şube Başkanımız Şükrü Kolukısa’nın siz değerli üyelerimize selam ve yöneticilik hayatınızda başarı dileklerini paylaşıyorum. Göreve yeni başlayan siz değerli yöneticilerimize hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum. Eğitim-Bir-Sen olarak her zaman üyelerinin haklarını geliştirmek, sosyal yaşam standartlarını yükseltmek, daha iyi bir iş ortamında çalışmasını temin etmek gibi çabalarımızın yanında sizlerin mesleki gelişimine katkı sunarak akademik sendikacılığa da katkıda bulunmaya çalışmaktayız. Bu mesleki gelişim semineri bu saikle planlanmış olup ben seminerimize birikim ve tecrübeleriyle katkı sunacak olan değerli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, seminerin hepimize katkı sunmasını temenni ediyorum. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen