Haber
2015-12-09 09:05:55
ÇAMELİ İLÇESİNDEKİ OKULLARI ZİYARET ETTİK

ÇAMELİ İLÇESİNDEKİ OKULLARI ZİYARET ETTİK

 

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kazım TEFÇİ, Başkan yardımcılıları Feridun SARIKAVAK, Hakan GÜNDÜZ ve Çameli ilçe Başkanı Barbaros AKÇETİN ile birlikte Çameli İlçesindeki okulları ziyaret ederek, eğitim çalışanlarıyla bir araya geldi. Bir süredir ilçeleri gezen, ilçelerde hizmet üreten eğitim çalışanlarıyla istişare toplantısı yapan, eğitimcilerin sorunlarını dinleyen, önerilerini alan, eleştirilerine kulak veren Eğitim-Bir-Sen Denizli İl yönetiminin bu seferki durağı Çameli ilçesi oldu.

 

Konu hakkında açıklama yapan Kazım TEFÇİ “Çameli’de eğitim çalışanlarıyla bir araya geldik. Genel Yetkili Sendika olarak bu yıl toplu sözleşme masasında elde ettiğimiz kazanımlarımızın detaylarını eğitim çalışanlarıyla paylaştık. Öğretmenleri tedirgin eden iş güvencesinin Eğitim-Bir-Sen’in olmazsa olmazı olduğunu belirttik. Bu konuda atılacak adımları yakından takip ettiğimizi, güçlü devletin ancak güçlü memurlar eliyle mümkün olabileceğini ve memurun güçsüzleştirilmesinin devleti de güçsüzleştireceğini belirttik. Darbe ürünü kılık-kıyafet yönetmeliği değiştirilinceye kadar, başlattığımız serbest kıyafet eylemine devam edeceğimizi paylaştık. Eğitim çalışanlarına sorunları çözenin ve yeni kazanımlar sağlayacak olan sendikanın bizim sendikamız olduğunu anlattık.

 

Eğitim-Bir-Sen olarak insanı inşa etmeyi, medeniyet değerlerimizi çocuklarımıza benimsetmeyi, kültürel mirasımızı gençlerimize kanıksatmayı ideal olarak benimsediğimiz için tüm taleplerimizin ardında da, tüm destek verdiğimiz değişimlerin altında da, sivil inisiyatifi savunup vesayete dik duruşumuzun künhünde de, yaptığımız tüm istişarelerde de hep aynı amaç, hep aynı heyecan, hep aynı umut mevcuttur.

 

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat UZUN da ziyaret edildi. Çameli ilçesinin eğitimi ile ilgili fikir alış-verişinde bulunuldu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen