Haber
2015-04-30 10:05:44
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET YÜKSEL SENDİKAMIZI ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Millet Vekili Mehmet YÜKSEL sendikamızı ziyaret etti. Ziyarete Eğitim-Bir-Sen şube yönetimi ve partililer katıldı.

 

 

Şube Başkanımız Kazım TEFÇİ ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; ‘Toplumlara yön verenler eğitimcilerdir. Eğitim alanında birçok sorun çözüme kavuşturulduğu gibi hala çözüme kavuşturulmayı bekleyen sorunlar vardır. Yeni dönemde eğitimdeki sorunlara daha fazla ağırlık verilmesi gerekmektedir. Bizler Eğitim-Bir-Sen olarak, temel hak ve özgürlüklerin teminat altına alınabilmesi, ülkenin korku tünelinden çıkabilmesi, ham demokrasinin tam demokraside olması için mücadele vermekteyiz. Biz, ücret sendikacılığını da içinde barındıran hizmet sendikacılığı anlayışını ortaya koymuş bir sivil toplum örgütüyüz’, şeklinde konuştu.

 

 

 

AK Parti Millet Vekili Mehmet YÜKSEL misafirperverliğinden dolayı şube başkanı ve yönetimine teşekkür ederek sözlerine şöyle davam etti; ‘Sendikalar demokratik toplumların vazgeçilmez unsurlarıdır. Hükümet olarak sendikal çalışmaları önemsiyoruz. Bu nedenle hangi sendika veya sivil toplum kuruluşu olursa olsun, yapılan her türlü haklı çalışmayı destekliyoruz. Sendikaların ortaya koyduğu fikirlerin değerli olduğunu kabul ediyor ve değerlendiriyoruz. Yarınımız olan çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemlidir. Onları yetiştiren eğitimcilerin sorunlarını çözmek ve özlük haklarını iyileştirmek bizlerin görevidir. Bizler de eğitimde yaşanan problemlerin kalıcı çözüme kavuşturulması için çalışıyoruz’, şeklinde konuştu.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen