Haber
2016-03-21 09:06:10
ADAY ÖĞRETMENLERE MEKTUP

ADAY ÖĞRETMENLERE MEKTUP VAR

 

Şubesi ilde göreve yeni başlayan 494 aday öğretmene, öğretmen hatıralarından oluşan ‘Kelebeğin Rüyası’ kitabı ile Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın mektubunu ulaştırıyor.

Şube Başkanımız Kazım Tefçi; ‘göreve yeni atanan ve adaylık eğitimine alınan öğretmenlere; öğretmenlik hatıraları yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı “Kelebeğin Rüyası” adlı kitabı ulaştırıyoruz. Bu kitap öğretmen hatıralarının yanı sıra farklı temalarda farklı kesimlerin katıldığı hatıra yarışmalarında Türkiye genelinde dereceye girmiş eserlerden de oluşan bir kitaptır. Kitap bu güne kadar on binlerce öğretmene ulaştırılmış, ideal öğretmen profilinin tanınması ve göreve yeni başlayan genç öğretmenlerin ‘Kelebeğin Rüyası’ kitabını okuyarak mesleklerini en güzel biçimde icra etmelerine katkı sunmak için sendikamız tarafından titizlikle hazırlatılmıştır.

Aday öğretmenlere ayrıca Genel Başkanımız Ali Yalçın tarafından mektup da yazıldığını belirten Tefçi sözlerine şöyle devam etti;  ‘Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın tarafından aday öğretmenler için kaleme alınan mektubu göreve yeni başlamış aday öğretmenlerimize ilçe ilçe, okul okul gezerek ulaştırıyoruz’ dedi.

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen