Haber
2016-11-22 10:06:54
24 Kasım Öğretmenler günü öncesi Öğretmenlere çifte müjde

 

            Pamukkale Üniversitesi ile Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi arasında iki ayrı protokol imzalandı. İlk protokolde okul müdürleri ve müdür yardımcılarına ‘Eğitim Yönetimi’ alanında seminerler verilecek. Diğer protokolle ise öğretmenler Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’ni %20 indirimli kullanacak. Rektör Bağ, 24-25 Kasım Öğretmen Günü’nde tüm öğretmenlere Spor Merkezi’nin ücretsiz olacağı müjdesini verdi.

            Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen protokol törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Eğitimciler Birliği Sendikası Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi,  ve yönetimi, Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Selim Parlaz, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. AbdurrahmanTanrıöğen ile projeyi yürütecek olan öğretim üyeleri katıldı.

 

                   İlk olarak söz alan Eğitim-Bir-Sen Denizli Şubesi Başkanı Kazım Tefçi, “Bu projeyle okullarımızda yöneticiliğe yeni başlayan arkadaşlarımızın daha verimli hale gelmeleri ve eğitimin kalitesini artırmak hedeflenmektedir. Arkadaşlarımızı hocalarımızla buluşturarak, tecrübe ve bilgilerinden yararlanmasını istiyoruz. Bize destek olduğunuz için size ve projeye destek veren hocalarımıza teşekkür ederiz” dedi.

                   Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. AbdurrahmanTanrıöğen ise, “Bizden böyle bir isteğiniz olması eğitime önem verdiğinizi gösterir, bu da bizi sevindirir. Bizde yıllardan beri eğitim yöneticisi yetiştirememenin sıkıntısını yaşıyorduk. O zaman atanmış olanları eğitime alalım düşüncesi ile Denizli’de ki Milli Eğitim camiasında yönetici ve öğretmenleri kabul ettiğimiz tezsiz yüksek lisans açtık. Organik bağlarımız yeniden güçlendi. Araştırma projeleri yapıyoruz. Bu programı ise Doç. Dr. Kazım Çelik ve Doç. Dr. Türkay Nuri Tok ile yürüteceğiz. Hizmet etmeye gönüllüyüz” dedi.

                   Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, üniversite olarak her zaman eğitim ile ilgili projelerde yer aldıklarını belirterek, yapılan protokollerin okul yönetici ve öğretmenlerine hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğretmenlerin ve birinci derece yakınlarının spor merkezinden faydalanabilmeleri için %20 oranında indirim uyguladıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Bağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle PAÜ Şehit Ömer Halisdemir Spor Merkezi’ni öğretmenlerin ücretsiz kullanımına açacakları müjdesini verdi. Bağ, her 24 Kasım’da bu uygulamanın devam edeceğini söyledi.

                   Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

 

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen