Denizli 1 Şubesi

AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ ÖZKAN'DAN SENDİKAMIZA ZİYARET

Memur-Sen Her Zaman Millete Göre Tavır Almış, Milletin Değerleri İle Çatışmamıştır.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Denizli Millet Vekili Cahit ÖZKAN, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’i ziyaret etti. Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlığına ve Memur-Sen İl Temsilciliğine seçilen Feyzullah Öselmiş’e hayırlı olsun dileklerini ileten Özkan, “Memur-sen her zaman millete göre tavır almış, milletin değerleri ile çatışmamıştır ifadelerini kullandı.

Özkan, Türkiye’de 16 yıldır çalışanların yanında olduklarını belirterek, “milletin olan kaynakları ranta değil, yine gerçek sahibi olan millete, çalışana döndürdük, hizmet olarak sizlere sunduk” dedi. Bir televizyon programında yapılan yakışıksız ifadelere de değinen Özkan, “bunlar ne zaman bu tür söylemlere girse ardından hep bu milleti zora sokacak, tökezletecek girişimler ortaya çıkmaktadır. Bunu gezi olaylarında, 17-25 Aralık sürecinde ve en son 15 Temmuz da gördük” dedi. Memur-Sen ve bağlı sendikaları ise bu süreçlerin hepsinde doğru tavır alarak, nerede durduğunu en net ortaya koyan sivil toplum örgütü olmuştur şeklinde ifadelerde bulundu.

Özkan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Memur-Sen İl Temsilcisi Öselmiş, “Bizler kuruluşumuzdan beri yüklenmiş olduğumuz misyonun bilinci ile hareket ettik. Mesele memleket olunca önce ülke dedik. 28 Şubattan, geziye, 17-25 Aralıktan 15 Temmuza kadar geçen her önemli süreçte, ‘bize ne’ demedik, diyemezdik. Her alanda ve platformda bedeli ne olursa olsun en net tavrı ortaya koymaktan asla geri durmadık ifadelerini kullandı. Öselmiş, şuan okul müdürleri üzerinde yapılması planlanan çalışmalara da değinerek; “ Eğitim kurumu yöneticiliğiyle ilgili yapılması planlanan yasal ve idari düzenlemelerde, öncelikli hassasiyet mevcut eğitimi kurumu yöneticilerinin konumlarının ve durumlarının kazanılmış hakka saygı çerçevesinde korunmasını sağlayacak bir hükmün yer alması olmalıdır. Çünkü mevcut yöneticiler kura sonucu değil, dönemi itibarıyla açılan sınavları kazanmaya dönük bir çabanın sonucu olarak bulundukları görevlere atandılar.” dedi.