Denizli 1 Şubesi

2 No'lu Şubemizin Hizmet Binasını Açtık

2 No’lu Şubemizin hizmet binasını Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Sayın Ali YALÇIN’ın katılımı ile hizmete açtık.

Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU, Deski Genel Müdürü Mahmut GÜNGÖR, Memur-Sen hizmet kolu başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve değerli üyelerimiz katıldı.

Açılışta söz alan 2 No’lu Şube Başkanımız Mehmet BAYSAL; Üniversite ve KYK personellerimize hizmet edecek güzel bir mekanın açılışını yaptıklarını, Eğitim-Bir-Sen mekanlarının akademi gibi olduğunu, üyemizin aile ortamının hazzını yaşayacağı nadir mekanlardan olduğundan bahsetti.

Memur-Sen İl Temsilci ve Şube Başkanımız Feyzullah ÖSELMİŞ; Ayrı bedenlerde aynı ruhu taşıdığımız 2 No’lu Şubemizin kendi hizmet binasına kavuşmuş olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek, hizmet binasının Üniversite ve KYK personeline hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN; Fizik mekanların ve imkanların önemli olduğundan bahsederek, hizmet alanın ve fiziki imkanlarının daha da büyüyerek devam etmesi ve mekanın Denizli’mize hayırlı olması dileklerini belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin GÜRLESİN, açılışı yapılan hizmet binasının Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesine hayırlı olması dileklerini belirtiler.

Genel Başkanımız Ali YALÇIN; birler ile başlayan yolcuğumuz bugün büyüyerek milyonlara ulaşmış, nicelik yanında nitelikte artmış, bu gün her şubemiz üyesine hizmet edecek nitelikli alanlara kavuşmuştur dedi. İmkânsızlıklar nedeniyle her sendikaya bir masa verilemese de her sendikaya masanın gözünde bir çekmecenin verildiği günlerden, üyemizin her ihtiyacına cevap verecek nitelikli mekanlara kavuşmanın hazzı ve şükrünü yaşıyor, hamdolsun diyoruz. Şubemizin Üniversite ve KYK’da görev yapan üyelerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Ülkenin yerel seçim dolayısıyla önemli bir sürece girdiğinin altını çizen Genel Başkanımız, “Teşkilatlarımız, her zaman millet iradesinden yana oldu, her zaman güzel hizmetlerin yanında oldu; ülkeye sunulan her türlü güzel hizmeti takdir eden yapısıyla milletin takdirini kazandı ve bu süreçte de önemli katkılarda bulundu” ifadelerini kullandı.