Denizli 1 Şubesi

Demokrasi Şölenimizi Gerçekleştirdik

Şubemizin 17 Kasım Cumartesi günü Bereketler Toplantı ve Sergi Salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanlığına Feyzullah ÖSELMİŞ seçilmiştir.

 

Divan Başkanlığını Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin ESEN’in yaptığı Genel Kurula; Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali DEĞİRMENCİ, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet SUBAŞIOĞLU, Memur-Sen’e bağlı iş kollarının Şube Başkanları, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ile teşkilatımız ve delegelerimiz katıldı.

Seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Şube Başkanımız,  “9 Eylül tarihinde İş Yeri Temsilciliği seçimleri ile başlayan ve İlçe Temsilciliği, delege seçimleri ile devam eden süreci bugün “Demokrasi Şöleni” havasında tamamladık. Eğitim-Bir-Sen’de seçimlerin kazanı veya kaybedeni olmaz. Bizde hizmet yarışında bir adım öne geçmenin gayreti olur. Bugünde öyle olmuştur, teşkilatımız bu hizmet mücadelesinde bir adım daha öne geçme sorumluluğuna bize yüklemiştir. “ dedi.

Bayrağı devreden dava arkadaşlarımıza da teşekkür Şube Başkanımız,  “Uzun yıllar birlikte mücadele ettiğimiz dava arkadaşlarımızı bu süreçte hiçbir zaman rakip değil, refik olarak gördük. Hep birlikte büyük mücadeleler verdiğimiz, çok zorlu dönemleri birlikte yaşadığımız dava arkadaşlarıma yaptığı hizmetlerde dolayı teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 Yeni döneme ilişkinde açıklamalarda bulunan Şube Başkanımız; Demokrasiyi içselleştirip, teşkilat ruhunda daha da işlevsel hale getirdiğimiz bu süreçte, katılımcılığı, üretmeyi, yeni şeyler geliştirmeyi ve en önemlisi istişare ruhunu diri tutacağız. Geçmişte hizmet etmiş teşkilat büyüklerimizin tecrübesini yeni arkadaşlarımızın heyecanı ile harmanlayıp; iri, diri ve çekirdeği sağlamlaşmış büyük bir Eğitim-Bir-Sen ailesi oluşturacağız.

Demokrasi Şöleni”ne katkı sunan misafirlerimize, teşkilat mensuplarımıza, destekleri ile güç veren delegasyona, bize inanıp en başından beri bizimle yol yürüyen dava arkadaşlarıma, büyük Eğitim-Bir-Sen camiamıza teşekkür ederim.